Instaheld Irma (@irma_allsheloves) maakte met onze biologische tarwebloem een frisse peer-appel crumble. Ze deelde het recept met ons.

Ingrediënten:
– 100g biologische tarwebloem van Zonnespelt
– 50g kristalsuiker
– 1 appel (Elstar)
– 2 peren (Conference)
– 50g ongezouten roomboter
– 8g vanillesuiker
– 6el kookroom of slagroom

  1. Schil de appel en peren en snij ze in kleine stukjes, en doe ze in de ingevette taartvorm.
  2. Verwarm de oven voor op 200°C.
  3. Doe de tarwebloem, suiker, boter en zout in een kom bij elkaar en meng tot een kruimelig deeg.
  4. Roer de vanillesuiker door de room en smeer uit over het fruit.
  5. Verdeel het kruimeldeeg over het fruit.
  6. Bak in ongeveer een half uur goudbruin.
  7. Eet smakelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Menu